Kuća za odmor – Kuća Lješnjaka

Samo najbolje od prirode

Kuća je izrađena ručnim radom punim oblicama u promjeru od 20 do 30 cm, a drvo kao dar prirode u skladu je s principima održivog razvoja. Boravak u kući odiše toplinom i udobnošću, kuća ima visoku otpornost na požare i potrese te uz pravilnu brigu one traju dugi niz godina. Pozitivan utjecaj na klimu te korištenje manje energije za grijanje i izolaciju pozitivno utječe na okoliš, a poznato je da drvo kao građevinski materijal ima veću nosivost od čelika kao i manje emisije CO2 kod izgradnje. Život u ovakvoj kući vraća nas prirodi, omogućuje bolji i zdraviji život.
Kuća se iznajmljuje, a nalazi se u Vinogradima Ludbreškim, Katalena 150, 42230 Ludbreg.Goste ove lijepe drvene kuće dočekati će hrskavo iznenađenje, pravo bogatstvo i izvor zdravlja u ljusci, ukusni plodovi lijeske zasađeni u voćnjaku. Jedri, aromatični plodovi bude raspoloženje, daju novu energiju, čuvaju zdravlje. Zahvaljujući njima jela će biti još ukusnija, mirisi i okusi još intenzivniji, slađi i primamljiviji.

Facebook stranica: facebook.com/kucaljesnjakaludbreg/
Kontakt telefon: 0915773133Dobra strana Hrvatske

Utjecaj oglašavanja na ponašanje potrošača

Oglašavanje je neizostavan dio suvremenog svijeta potrošačkog društva. Ono oblikuje naše stavove, želje i ponašanje na načine koji često nismo ni svjesni. Kroz različite marketinške