Udruge, iskoristite priliku: Exdizajn izrađuje web stranice besplatno!

Exdizajn iz Belišća s velikim zadovoljstvom obavještava sve udruge da iskoriste uslugu potpuno besplatne izradu web stranica. Cilj nam je pomoći udrugama da se predstave široj javnosti, privuku nove članove i ostvare još veći utjecaj na lokalnu zajednicu.

Svjesni smo da većina udruga suočava s financijskim ograničenjima koja ih sprječavaju da imaju vlastitu web stranicu, što može biti značajna prepreka u promociji njihovih ciljeva i aktivnosti. Stoga smo odlučili ponuditi naše usluge kako bismo im pomogli u ostvarivanju prisutnosti na internetu, ključnom sredstvu komunikacije u današnjem digitalnom dobu.Kroz web stranicu, udruge će moći detaljno predstaviti svoj rad, dijeliti informacije o projektima i događanjima, te olakšati komunikaciju s članovima i javnošću. Bez obzira na vrstu udruge ili njenu veličinu, vjerujemo da svaka od njih ima vrijedan doprinos lokalnoj zajednici i da zaslužuje imati kvalitetno predstavljanje na internetu.

Jedinstvenost naše ponude leži u tome što Exdizajn ne nudi samo popust, već će potpuno besplatno izraditi jednostavnu, ali funkcionalnu web stranicu za svaku udrugu. Naša strast prema dizajnu i tehnologiji pokreće nas da pomognemo udrugama u njihovom djelovanju i doprinosu zajednici.

Vaš jedini neizbježni trošak bit će godišnji iznos od 100€ koji uključuje tehničko održavanje web stranice i web hosting. S tim minimalnim iznosom, vaša udruga će imati pristup cjelovitom online prostoru za predstavljanje svog rada i povezivanje s publikom.

Svi vlasnici udruga pozvani su da iskoriste ovu priliku i ostvare svoju besplatnu web stranicu putem našeg linka za narudžbu: https://www.exdizajn.com/besplatna-izrada-web-stranica-za-udruge/. Ne oklijevajte kontaktirati nas za sve dodatne informacije.

Exdizajn je uvijek bio orijentiran prema podršci lokalnoj zajednici i ovim potezom želimo produbiti našu suradnju s udrugama i pridonijeti njihovim vrijednim inicijativama.

Veselimo se suradnji.Dobra strana Hrvatske

Kako izgubiti trbuh nakon poroda?

Jedan od najčešćih problema s kojima se suočavaju nove majke je pokušaj gubitka trbuha nakon poroda. Nakupljanje masnog tkiva u području trbuha tijekom trudnoće može

Stvaranje potencijalnih klijenata

Stvaranje potencijalnih klijenata, poznato i kao generiranje leadova, ključni je proces u svakom poslovnom okruženju. To je zapravo prvi korak u prodajnom ciklusu gdje se