Priča o Čagljevima

Čagljevi su navijačka skupina iz Komletinaca koja navija za Nogometni klub “Slavonac”, ali navijaju dečki i za dječaka kojem treba pomoći da hoda, navijaju i za stradale u potresu, za susjedne Bošnjake uništene nevremenom, za svoje Komletince kada treba iseliti namještaj iz crkve koja se obnavlja ili kada treba darivati osnovnoškolce za Uskrs!

Navijaju Čagljevi i kada treba pomoći mještaninu stradalom u požaru i kada se organizira turnir za obnovu komletinačke crkve. Navijaju žestoko, hrabro, marljivo, suosjećajno, samozatajno čineći dobro oko sebe! Mali ljudi velikog srca!

Dobra strana Hrvatske

Svečana akademija

Prije 29 godina provedena je VRO “Oluja” (4. kolovoza − 7. kolovoza 1995.) veličanstvena vojno-redarstvena operacija u kojoj su Hrvatska vojska i policija oslobodile okupirana

Što posjetiti u Zagorju?

Zagorje, smješteno u sjeverozapadnom dijelu Hrvatske, prava je riznica prirodnih ljepota, kulturnih znamenitosti i termalnih izvora. Ova regija nudi nevjerojatnu kombinaciju opuštanja, edukacije i avanture.

Kako izgubiti trbuh nakon poroda?

Jedan od najčešćih problema s kojima se suočavaju nove majke je pokušaj gubitka trbuha nakon poroda. Nakupljanje masnog tkiva u području trbuha tijekom trudnoće može