Priča o 360 godina opstojnosti i kvalitete

Od osnutka prve hrvatske pivovare u Osijeku 1664. godine, zahvaljujući Baueru, započinje priča o stvaranju piva koje je, usprkos svim promjenama, nedaćama i izazovima, opstalo i ostalo u Osijeku.

360 godina je iznimno dugo razdoblje, tradicija kojom se ne može pohvaliti puno svjetskih brendova. Trendovi dolaze i prolaze, ali Osječko ostaje vjerno sebi. Rađeno po izvornoj recepturi i iz ljubavi prema pivarstvu, odbija prihvatiti standard masovne proizvodnje gdje je „prosjek“ zadovoljavajuća kvaliteta.Pivarstvo se znatno promijenilo tijekom 360 godina, ali Osječko pivo zadržalo je beskompromisnu kvalitetu, tradiciju i slavonski inat. Pivo se i dalje proizvodi na tradicionalan način, počevši od bistre vode iz bunara dubokog više od 90 metara, gdje se zatim, bez dodatnog tretiranja, voda spaja s probranim sladom i hmeljem.

Nakon toga započinje vrenje uz pomoć ljekovitog pivskog kvasca, koji Osječko pivo obogaćuje hranjivim tvarima i vitaminima. Tekućina se puni u smeđe boce koje dodatno štite proizvod od štetnog utjecaja svjetla, čime sastojci ostaju nepromijenjeni. I to je to. Bez aditiva. Bez bojila. Bez kemikalija. Bez kompromisa.

Naša ideja proizvodnje piva temelji se na spajanju tradicije, kvalitete i otpornosti s urbanim stilom, profinjenošću poznavatelja piva i modernim načinom života.

Upravo zbog toga povodom proslave 360 godina pivarstva u Osijeku, prva smo pivovara u Hrvatskoj koja je razvila loyalty aplikaciju ( https://loyalty.pivovara.hr/ ) za naše najvjernije kupce.

Osječka pivovara je više od piva – to je nasljeđe koje se prenosi, navika koja se usvaja i emocija koja traje već 360 godina.Dobra strana Hrvatske

Kako poboljšati pamćenje?

Postoje mnoge tehnike koje možete koristiti kako biste poboljšali svoje pamćenje. Kada pokušavate zapamtiti nešto novo, važno je da se fokusirate na ono što čujete