Međimurska Sportska Mreža – lokalni sportski portal sa humanitarnim karakterom

Naša priča krenula je 2018. godine i uskoro će proslaviti svoj drugi rođendan. Međimurska Sportska Mreža je lokalni sportski portal koji svakodnevno objavljuje vijesti iz međimurskog sporta. Međimurje se do 2018. godine nije susrelo s ovakvim tipom portala, a iz dana u dan Međimurska Sportska Mreža ima sve više obožavatelja.

Uz svakodnevne objave, ekipa iz MSM bavi se i humanitarnim radom kojeg je također započela 2018. godine. Humanitarna akcija „Međimurski sportaši daruju“ već sada ima četiri ispričane priče.
Na Božić 2018. godine međimurski sportaši udružili su snage, a svojim poklonima razveselili su članove Udruge za sindrom Down Međimurske županije.Godinu dana kasnije akcija pod istim nazivom iznenadila je članove Kluba Mura, a donacijom od oko 10 00 0 kuna kupljeni su sportski rekviziti s kojima Klub Mura može normalno funkcionirati. Uz sve to, organiziran je i sportski susret između organizatora i Kluba Mure.

U 2020. godini organizirali smo humanitarnu Virtualnu utrku u kojoj se pomagalo malom Gabrielu Hercigonji, a prikupljeno je više od 1000 kuna.
Da bi ova lijepa priča dobila nastavak, međimurski sportaši pobrinuli su se u još jednoj akciji. Ovog puta radi se o humanitarnoj aukciji „Za Stelin osmijeh“, a u samo dva tjedna, prodavajući sportske rekvizite koji su ponuđeni na aukciji, prikupilo se 10 203 kune.

Radeći na četvrtom humanitarnom projektu, priprema se već peti koji će biti na rasporedu početkom prosinca.

Međimursku Sportsku Mrežu nije zaustavila ni „korona“, a čitatelji su svakog dana imali priliku čitati vijesti o međimurskom sportu.

Adresa: Ivana plemenitog Zajca 13, Čakovec
Web stranica: msmreza.com.hr
Facebook stranica: facebook.com/medjimurskasportskamreza/
Kontakt telefon: 099 440 2093Dobra strana Hrvatske

Mršavljenje može biti zabavno

Mršavljenje može biti izazovan proces, a ponekad dijete i restriktivne prehrambene navike nisu prihvatljive ili održive opcije. No, postoje drugi načini da se postigne željeni