DVD Kustošija osnovano je daleke 1928. godine

Vatrogasci DVD-a “Kustošija” sudjelovali su na intervencijama na dan i u danima nakon zagrebačkog potresa, na dan i u danima nakon petrinjskog potresa, na nedavnom gašenju požara u Zaprešiću, sudjelujemo na dislokacijama na Jadranu, brojimo 100-tinjak članica i članova od čega 40-ak djece i mladeži.

Gasili smo požare CIOS-a, na Jakuševcu, veliki požar u Splitu 2017. godine.Dobrovoljni smo darivatelji krvi, sudjelujemo u raznim humanitarnim akcijama, sudjelujemo u vatrogasnim osiguranjima raznih događaja i sl.

 

 Dobra strana Hrvatske

Što posjetiti u Zagorju?

Zagorje, smješteno u sjeverozapadnom dijelu Hrvatske, prava je riznica prirodnih ljepota, kulturnih znamenitosti i termalnih izvora. Ova regija nudi nevjerojatnu kombinaciju opuštanja, edukacije i avanture.

Kako poboljšati pamćenje?

Postoje mnoge tehnike koje možete koristiti kako biste poboljšali svoje pamćenje. Kada pokušavate zapamtiti nešto novo, važno je da se fokusirate na ono što čujete

Svečana akademija

Prije 29 godina provedena je VRO “Oluja” (4. kolovoza − 7. kolovoza 1995.) veličanstvena vojno-redarstvena operacija u kojoj su Hrvatska vojska i policija oslobodile okupirana