Kineska internet trgovina Temu planira otvoriti distribucijski centar u Osijeku?!

Kineska internet trgovina Temu planira otvoriti veliki distribucijski centar u Osijeku, što bi moglo donijeti značajne ekonomske koristi gradu. Distribucijski centar bi se smjestio u bivšoj zgradi Peveca na Svilajskoj ulici, koja ima 50 tisuća kvadrata i već je pronašla novog zakupca. Iako službene potvrde još nema, spekulira se da je riječ o Temu, što je vijest koju je potvrdio predsjednik Gradske četvrti Retfala, Mario Eljuga.

Otvaranje ovog centra značilo bi ne samo revitalizaciju dugo praznog prostora, već i stvaranje novih radnih mjesta, što bi dodatno potaknulo lokalno gospodarstvo. Temu je poznat po širokom asortimanu proizvoda po niskim cijenama i brzoj dostavi, čime privlači velik broj kupaca diljem svijeta. Ako se ove informacije pokažu točnima, Osijek bi mogao postati ključna logistička točka za Temu u Europi.




Ova investicija također bi mogla privući dodatne investicije u regiju, poboljšati infrastrukturu i povećati gospodarsku aktivnost. Grad Osijek, poznat po svojoj povijesti i kulturnoj baštini, mogao bi se dodatno pozicionirati kao važan trgovački centar u Hrvatskoj.

Dolazak Temua predstavljao bi značajan korak naprijed za gradsku ekonomiju i otvorio bi brojne prilike za lokalne poduzetnike i stanovništvo. Ovaj projekt mogao bi biti primjer kako privlačenje velikih međunarodnih tvrtki može pozitivno utjecati na razvoj manjih sredina.

Saznajte više o Temu trgovini.

Dobra strana Hrvatske